Smaragdna kraljica

30.07.2019

Lepotno tekmovanje –16.Izbor za »Smaragdno kraljico« Žalec 2019 je potekalo na Šlandrovem trgu v Žalcu. Kot vedno ga je organiziralo naše Turistično kulturno društvo Levec.

Med sedmimi kandidatkami, ki so se prebile na finalno predstavitev je mesto druge spremljevalke pripadlo Ani Pusovnik, prva spremljevalka je postala Sara Vrečko, zmagovalno krono iz rok lanskoletne Smaragdne kraljice Danijele Burjan pa je po oceni Strokovne komisije dobila 18 letna TJAŠA KOROŠEC iz Šentjurja.

Na prireditvi so se na temo »cirkus«, predstavili nastopajoči iz našega kraja, ki delujejo v sekcijah TKD Levec in povabljeni gostje: Mažorete Liboje in Catwoman fireperformans, Lučka POPRIJAN iz Žalca.

Prireditev je povezoval Tomaž Pancur, za kostumografijo, styling in ličenje je poskrbela Diana Kotnik Lavtižar, za frizure Ema’sBeauty Center Celje Mateja Hrustel, za koreografijo izhodov kandidatk Petra Žagar in za sceno in rekvizite Silvo Lavtižar.

Po podelitvi nagrad, lent in krone zmagovalkam so se vsi udeleženi udeležili druženja v Hotelu Žalec, kjer je zmagovalka razrezala torto. Ob priliki se organizator TKD Levec še enkrat zahvaljuje vsem sponzorjem in sodelujočim, ki so omogočili to prireditev in so v velikem številu iz našega kraja.

Skip to content